Atferdskonsultasjon


Har du utfordringer i hundeholdet som du ønsker å få hjelp med? Føler du at du sitter fast, eller bare ønsker noen nye øyne på utfordringen? Da kan en atferdskonsultasjon passe for deg.

Det er ikke alltid hundeholdet går så enkelt som vi ønsker, og man kan oppleve utfordringer på veien. Og det er helt greit! De aller fleste vil oppleve ulike utfordringer i sitt hundehold. Hva du ønsker å ta opp på konsultasjonen og synes at er et problem, er helt opp til deg. Uavhengig av om det er store eller små problemer. Hos Nano Hundeskole er det ingen utfordringer som er flaut å komme med. Hvis du sitter med en følelse som sier at «jeg skulle ønske jeg kunne få hjelp med dette, men jeg tør ikke», så husk at det er ingen som dømmer deg.

Atferdskonsultasjonen tar vanligvis 2-3 timer. Her går vi grundig gjennom hverdags- og atferdshistorikken til hunden. Du vil få svar på hva som er årsaken til utfordringen, hvilke tiltak og trening som bør gjøres fremover. I tillegg vil du få oppgaver du bør gjøre hjemme, som er tilpasset deres situasjon.

Atferdskonsultasjonen settes opp som et pakketilbud som inkluderer en atferdskonsultasjon og 2 oppfølgingstimer (1 time per gang). På denne måten vil du alltid få videre oppfølging etter konsultasjonen. Dette gir oss mulighet til å jobbe med det underliggende problemet, istedenfor å dekke symptomer.  


! For å få best utbytte av konsultasjonen, må du være forberedt på å gjøre nødvendige endringer i hundeholdet, og øve jevnlig/kontinuerlig med hunden. Det er sjeldent en «quickfix» på utfordringen.


Husk at det er svært lav terskel for å spørre etter hjelp! Er du usikker på om dette er noe for deg? Ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat! 

Pris: 3500,-